Verzenden en Retourneren

VERZENDINFORMATIE

Shirtinlijsten bezorgt je bestelling in geheel Nederland! Eventueel kun je ook de bestelling na productie afhalen in Den Haag in onze showroom. Je bestelling wordt door onze eigen bezorg service afgegeven of door PostNL. Geen verzending naar België.

Wanneer je bestelling door Shirtinlijsten verzonden wordt ontvang je per email hiervan een bevestiging met een track & trace code (bij een PostNL zending). Met deze code kun je online de bestelling volgen tot het moment van levering.

LEVERTIJD

De meeste producten hebben een levertijd van 3 werkdagen na ontvangst van je betaling. Je ontvangt altijd een bericht als wij af moeten wijken van de standaard levertijden. Heb je vragen over de levertijd van een bepaald product? Vraag het ons! We kunnen het vaak ter plekke nakijken, dan weet je direct waar je aan toe bent. tel.070-2051170.

SPOEDLEVERING

Een groot aantal lijsten kunnen we binnen 24 uur verzenden.
Mocht je hier vragen over hebben neem gerust contact met ons op – tel: 070-2051170.

RETOURZENDING – niet tevreden, geld terug – binnen 5 werkdagen retour aanmelden.

Wanneer je niet tevreden bent over een ontvangen product dan kun je deze binnen 8 dagen na ontvangst retour sturen. Dit kan alleen mits het product ongeopend is en in de originele verpakking zit. Producten die op maat gemaakt zijn (hieronder vallen alle passe partouts, zuurvrij-karton en logo-vellen), kunnen niet retour gezonden worden. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Vergeet niet je retourzending aan te melden. Dit kan eenvoudig door een antwoord te sturen op de orderbevestiging die je van ons per mail hebt ontvangen. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Na ontvangst van de door jouw retour gezonden producten worden deze door ons gecontroleerd op beschadigingen – als het even mogelijk is adviseren we je om de retourzending verzekerd te doen zodat je zeker weet dat je niet tegen een tegenvaller aanloopt. De creditering van de retour gezonden producten geschiedt binnen 5 werkdagen wanneer het product in nieuwstaat bij ons is binnengekomen.

Uiteraard bent u altijd welkom in de showroom in Den Haag. Maandag t/m Vrijdag van 9.00-17.00 uur. Maar kom je van ver, Bel of mail even voor de zekerheid. (denk aan vakantiesluiting e.a. dagen).

SCHADE DOOR TRANSPORT

Lijsten zijn kwetsbaar en worden om die reden met zorg door ons verpakt. Mocht het toch per ongeluk verkeerd gaan dan lossen we dit uiteraard snel voor je op.

Een eventuele schademelding kun je per mail doen o.v.v. je ordernummer en een foto van het pakket en het beschadigde deel. De schademelding dient binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij ons gemeld te zijn per mail. info@shirtinlijsten.nl