Basketbalshirt inlijsten

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw waardevolle basketbalshirt te presenteren? Zoek niet verder! Met meer dan 40 jaar aan ervaring in het inlijsten van diverse memorabilia, zijn wij dé experts op dit gebied. Of het nu gaat om een gesigneerd shirt van Nederlandse basketballegendes zoals Rik Smits, buitenlandse sterren als Kobe Bryant en LeBron James of een shirt dat u heeft gedragen tijdens een bijzondere wedstrijd, wij zorgen voor een zorgvuldige en professioneel ingelijst basketbalshirt.

Naast het inlijsten van het basketbalshirt, bieden we ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen aan het frame. Denk bijvoorbeeld aan actiefoto’s van legendarische wedstrijden of een persoonlijke foto die de betekenis van het shirt voor u benadrukt. Daarnaast kunnen we een bijpassende afbeelding op de framebox plaatsen, vergezeld van een korte tekst om het verhaal achter het shirt te vertellen.

Heeft u specifieke verzoeken of ideeën? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons team staat klaar om samen met u een uniek en op maat gemaakt inlijstingsontwerp te creëren dat recht doet aan uw dierbare basketbalshirt en de herinneringen die eraan zijn verbonden.