Gesigneerde shirts Nederlands Elftal ingelijst

Soms krijg je een opdracht waar je echt trots op bent en wat te mooi is om niet te delen. Ondanks dat de prestaties op het veld niet zo waren als dat we gehoopt hadden hebben wij hier met veel plezier aan gewerkt.

Nederlands elftal shirts inlijsten

Cavallaro Napoli, makers van de maatpakken van de spelers van de Oranje selectie, heeft 16 Oranjeshirts met handtekeningen van de spelers van de WK 2022 selectie laten inlijsten door Shirtinlijsten.nl. Wat een feestje voor ons. Zoiets maak je hooguit 1 keer in de 4 jaar mee.

De keuze is gevallen op een mat zwart aluminium lijst van het formaat 60×80 cm en voorzien van een zilver naamplaatje met zwarte letter.
Achter de shirts is zuurvrij zwart karton geplaatst welke op de lange termijn geen schade aan het shirt zal brengen.

Het inlijsten van de shirts is zonder nieten of spelden gedaan, waardoor er geen beschadigingen aan het shirt zullen optreden. Uiteraard is iedere lijst voorzien van een goede ophanging.

De lijsten zijn per stuk per post door ons verzonden naar adressen door heel Nederland. We verpakken de lijsten goed, maar tijdens transport kan er altijd iets fout gaan. Omdat wij absoluut geen schade aan het shirt willen, hebben wij in overleg met de klant de glasruit vervangen voor een kunststof (plexiglas) ruit.

Een project om trots op te zijn.