Ingelijste shirts clubs Keuken Kampioen Divisie

Voor het hoofdkantoor van de Keuken Kampioen Divisie in Zeist hebben wij de 20 voetbalshirts van elke club uit de Keuken Kampioen Divisie ingelijst. Wekelijks worden deze in volgorde van de ranglijst op dat moment opgehangen. Door de geringe maat van de wand is er voor de maat 40x50cm gekozen. Er is voor een 4 cm brede zwarte houten lijst gekozen met helder glas. Aan de achterkant is een goede ophanging geplaatst zodat het er strak uitziet na iedere wisseling.

Shirts inlijsten zonder spelden of nieten

Alle shirts zijn zonder spelden of nieten ingelijst, dus geen beschadigingen in het shirt. Achter de shirts is zuurvrij zwart karton geplaatst welke op de lange termijn geen schade aan het shirt zal brengen. Deze manier van inlijsten kan ieder seizoen makkelijk voor de nieuwe shirts gewisseld worden. Naast de 20 lijsten hebben wij de cijfers van de ranglijst meegeleverd. Uitgevoerd in mat zwart acrylox van 2 cm dik en 10cm hoog met een zelfklevende backing voor een eenvoudige montage. Deze cijfers hangen naast de ingelijste shirts. Een indrukmakend geheel!

Mocht u zelf ook speciale voetbalshirts hebben en deze willen inlijsten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Video voetbalshirts Keuken Kampioen Divisie inlijsten